Porsche Mobil 1 Supercup

I begynnelsen av 2007-sesongen ble Mobil 1 tittelsponsor for Porsche Mobil 1 Supercup– verdens raskeste og mest prestisjefylte mesterskap der alle kjører den samme bilen. Vi er stolte over å ikke bare være en leverandør, men en vesentlig del av bilene. Dette gir oss den unike muligheten til å ta det vi lærer og bruke det direkte på veiene.

Porsche Supercup-motor: 485 hk Porsche 911 GT3 Cup

Vekt: 1 200 kg

Racerbil: Porsche 911 GT3 Cup


Porsche 911 GT3 Cup er en smidig racerbil med 485 hk som er i nær slekt med veiutgaven av Porsche 911. Bilen gir en plattform til å teste Mobil 1-produkter designet for racerbanen direkte og optimalisere dem til å fungere enda mer effektivt på veiene. Kunnskapen vi får fra å jobbe med de raskeste sportsbilene går direkte inn i produktene våre for vanlige biler.

f1-car-face-on

Porsche Supercup-motor: 485 bhp Porsche 911 GT3 Cup

Mobil 1-teknologi

Porsche Mobil 1 Supercup gir Mobil 1-ingeniørene det beste miljøet for å utvikle avanserte motoroljer, og de samme ingeniørene kan ta det vi lærer innen motorsport og bruke det direkte i utvalget av produkter vi lager for vanlige kjøretøy. Dette betyr at vår kompetanse på racerbanen brukes direkte i utviklingen av produkter for vanlige kjøretøy.

Bruce Crawley Teknologisjef for ExxonMobil Motorsport

Vi utvikler Mobil 1 racingolje i det samme laboratoriet som alle våre kommersielle produkter og folk forflytter seg mellom de to programmene. Det har vært ingredienser som vi først har prøvd i racerbiler og deretter har tilført kommersielle Mobil 1-produkter. Motorsport utvider grensene til teknologien vår.

Raceteam

Det er ekstremt viktig for teamene i Porsche Mobil 1 Supercup at alle komponentene i en racerbil har jevn kvalitet og høy pålitelighet. Porsche Supercup kjøres under alle værforhold rundt om i verden. Det kan være ekstremt varmt i Midt-Østen eller ekstremt kaldt ved Nürburgring i Tyskland, og Mobil 1 leverer alltid pålitelighet og den beste ytelsen for alle racerbilene på banen. Utenom Porsche Mobil 1 Supercup, er det 20 andre løpsserier rundt om i verden, fra New Zealand, Australia, Japan og Kina til Brasil, USA og mange flere i Europa, og de bruker alle Mobil 1.