Racing er i DNA-et til Mobil 1™


Mobil 1™ er aktivt involvert i motorsport på alle nivåer – fra grasrotnivå og sportsbilløp til NASCAR®, og fra WRC til toppen av motorsport, Formel 1. Vi er lidenskapelig opptatt av å demonstrere innovasjonsekspertise ved å tilby teknologiske løsninger for noen av de mest krevende motorsportomgivelsene til team som deler samme konkurranseinstinkt og ønske om å vinne som Mobil 1.

1981 første Grand Prix-seier Jeg var henrykt over å kunne gi
Mobil 1 sin første seier i Formel 1.

Alan Jones - Williams-Ford-bilfører

En vinner ser dagens lys I 1974 så den første helsyntetiske oljen til Mobil 1 dagens lys, og den hadde overlegne smøreegenskaper sammenlignet med vanlige oljer

Arven – lang fartstid innen motorsportytelse

1955 Mobil Service truck 1955 Mobil-servicelastebil

Mobil 1-motoroljer har lenge vært førstevalget for racingteam som konkurrerer i de mest krevende og populære motorsportseriene rundt om i verden.

Historien til Mobil 1 innen motorsport går tilbake til begynnelsen av 1970-tallet og rallycrosskonkurranser, men engasjementet vårt innen racing ble mer offisielt i 1978 da vi sponset Williams Formel 1™-teamet og i 1987 da vi sponset Rusty Wallaces bil nr. 27 i NASCAR®. Siden den gang har Mobil 1s tilstedeværelse på racerbaner og i løpsserier vokst til globale proporsjoner. I dag brukes den syntetiske oljen til Mobil 1 for sin egenskap til å levere eksepsjonell motorytelse og beskyttelse selv under noen av de mest ekstreme forholdene. Bilmekanikere, racerbilkjørere, teameiere og verdens ledende bilprodusenter kan alle vitne om den avanserte teknologien til Mobil 1s smøremidler.

Mobil 1 Motorsports bildegalleri

Mobil 1 Motorsports bildegalleri levert av © LAT Photographic

Vi har en tilknytning til mange av verdens mest populære og vellykkede racingteam, inkludert Aston Martin Red Bull Racing Formel 1-teamet, Stewart-Haas Racings Monster Energy NASCAR® Cup Series-team, og mange andre, slik som Porsche Motorsport, hvor Mobil 1 betraktes som en «Offisiell teknologipartner» i et globalt samarbeid om alle arbeidsstøttede aktiviteter, alle internasjonale Carrera Cup-arrangementer og tittelsamarbeid med Porsche Mobil 1 Supercup – verdens raskeste cup hvor alle kjører den samme biltypen. Mobil 1 er også den offisielle motoroljen for NASCAR®, og bidrar til veksten av motorsportinitiativer over hele verden.

Konkurransefortrinn Grand Prix-racing er det ultimate teststedet for banebrytende teknologisk utvikling

Oljebeskyttelse Mobil 1s syntetiske girolje hjelper med å skille overflatene med en spesielt beskyttende væskefilm som er 80 ganger tynnere enn et menneskehår

Innersporet – ta en titt bak kulissene

Vi jobber bak kulissene for å gi deg eksklusiv tilgang. Enten du er fan av Grand Prix-racing, NASCAR eller Porsche Mobil 1 Supercup, er innersporet stedet for å se våre siste videoer, utforske bilene, lære om teamene og laste ned helt nye bakgrunnsbilder.

Motoreffektivitet Mobil 1-motorolje er effektiv i temperaturer opptil og over 300 °C
(varmt nok til å smelte tinn)

Motorkrefter Mobil 1-motorolje motstår motorkrefter som er 8 500 ganger større enn tyngdekraften

Teknologiprat

Bruce

Vi har et team av forskere og baneteknikere som utvikler innovative produkter og støtter motorsportpartnerskap i flere kategorier i hele verden.

Racerbanen er den ultimate arenaen for ny teknologi og innovasjon. De avanserte produktene våre bidrar sterkt til å bedre racerbilenes ytelse og effektivitet. Motorsport definerer oss. Det er en integrert del av hvordan vi utvikler teknologi og stadig flytter grenser.

Porsche Mobil 1 Supercup

Aston Martin Red Bull Racing

Motorsportteam

Mobil 1 er tilknyttet mange av verdens mest populære og vellykkede racingteam, inkludert Formel 1-teamet Aston Martin Red Bull Racing, NASCAR®-teamet Stewart-Haas Racing, Porsche Mobil 1 Supercup-serien og mange andre. For å finne ut mer om Mobil 1 racingteamene som konkurrerer rundt om i verden, velger du ett av alternativene nedenfor.