Mobil 1™ og Bentley Motors – Partners in Performance

Mobil 1™ og Bentley Motors har samarbeidet i mer enn ti år for å sikre at hver motor som driver verdens mest ettertraktede luksusbiler, er i stand til å levere sømløs ytelse og stadig overgå krevende utfordringer de blir utsatt for.

Mange års samarbeid innen forskning og utvikling for å oppnå enestående kvalitet har resultert i en kvalitetsolje som er i stand til å operere effektivt under betydelig press og å motstå ekstreme temperaturer, som spenner fra varmen i Sahara til minustemperaturene i Arktis. Hver Bentley som forlater produksjonslinjen, har en perfekt balanse av uovertruffen luksus og ytelse – og Mobil 1 er en viktig komponent for å sette denne ytelsen ut i live.

På racerbanen


Etter den dokumenterte ytelsen på veien var det naturlig for Mobil 1 og Bentley Motors å bringe den samme enestående kunnskapen og kompetansen til racerbanen. Bentley vendte tilbake til motorsporten igjen i 2013 Blancpain GT-serien og signliserte med dette begynnelsen på en ny dimensjon i partnerskapet med Mobil 1 som teknisk partner. Dette har ført til at Bentley Continental GT3 racerbil har oppnådd en rekke pallplasseringer over hele kloden.

Bentleys motorsporttilpassede V8-motor er derfor fylt med syntetisk Mobil 1-motorolje for å sikre maksimal beskyttelse og ytelse for motoren under krevende forhold i utholdenhetsracing.


Bentley anbefaler uttrykkelig Mobil 1Bentley anbefaler kundene at kun helsyntetisk Mobil 1 motorolje blir brukt ved oljeskift. Dette gjenspeiler et fortsatt engasjement for kompromissløs ytelse og god driftssikkerhet for motoren.

Lær mer om Mobil 1™


Hva er syntetiske oljer?
Finn riktig olje til din bil


Oljevelger