Hvor langt kan vitenskapen ta deg?

Mobil 1™ avanserte helsyntetiske motorolje transformeres på molekylært nivå for å levere enestående ytelse og beskyttelse for motoren din. Det er skjønnhet i form, design og påføring. Det er motoren din, videreutviklet.

Harmonisk samarbeid

Mobil 1 motorolje består av mange typer olje. Den avanserte, helsyntetiske blandingen er et formular av høypresterende syntetiske baseoljer som jobber sammen for å bidra til å forhindre slam og forkalkning, redusere slitasje og kontrollere nedbrytningen av olje. Det er slik Mobil 1 motorolje gjør at motoren forblir som ny.

Utskiftningshastighet

Innen motorsport må utskiftningen skje raskt. Motorer forventes å tåle tusenvis av kilometer under krevende, varierte forhold. Mobil 1-teknologien er sentral for å hjelpe team innen motorsport å flytte grensene, og dette er direkte knyttet til den beste ytelsen på veien. Den avanserte formelen i Mobil 1 motorolje tilpasser seg motorens varierende forhold for å levere enestående ytelse og beskyttelse.


Oppstart ved frysetemperaturer

Motoren din er sårbar ved oppstart. Det er da den trenger at oljen fortsatt flyter godt. Kaldt vær kan få motorolje til å flyte for sakte, eller ikke flyte i det hele tatt. Mobil 1 motorolje flyter i temperaturer så lav som -40 grader, slik at bilen får den smøringen den trenger umiddelbart ved oppstart.

Bruk ved høye temperaturer

En lang kjøretur. Glohete sommerdager. Trafikk som går i rykk og napp. Under slike forhold blir motoren din varm. Denne ekstreme varmen kan gjøre at vanlige motoroljer oksiderer, tykner og danner rester som kan påvirke motorens ytelse. Mobil 1 motorolje gir enestående ytelse og beskyttelse ved opptil 200 grader - selv i turboladede motorer.

Testet og bevist

Mobil 1 motorolje er testet i laboratoriet og bevist på veien. Ingeniørene våre kjører kontinuerlig et program med prøvetaking og analyser av produktet for å sikre ytelsesevnene. Mobil 1 ytelse betyr kraftig slitasjevern, oppstart i kalde forhold, høy ytelse ved varme temperaturer og uovertruffen renslighet i motoren.

Ingenting slår Mobil 1 i generell ytelse.

*Følg kjøretøyets brukerhåndbok for anbefalte intervaller for oljeskift som korresponderer til kjøretøyets driftsforhold. 


Lær mer om Mobil 1™


Mobil 1-teknologi i motorsportFinn riktig olje til din bil


Oljevelger