Mobil 1™ beskytter mot ekstreme forhold

Slik beskytter Mobil 1™ motoren din når det er kaldt

Motoren din er sårbar ved oppstart. Det er da den trenger at oljen fortsatt flyter godt. Kaldt vær kan få motorolje til å flyte for sakte, eller ikke flyte i det hele tatt. Dette vil ha negativ innvirkning på motoren, og det er derfor det har stor betydning at du velger riktig motorolje.

Mobil 1 syntetisk motorolje flyter i temperaturer helt ned til -40 ⁰C, slik at bilen din umiddelbart får oljen den trenger ved oppstart.

Den avanserte teknologien i Mobil 1 motorolje kombinerer våre egne baseoljer med et balansert system med tilsetningsstoffer for å beskytte mot fire aspekter: kulde, varme, slitasje og slam.

Slik beskytter Mobil 1™ i høye temperaturer

En lang biltur. Glohete sommerdager. Trafikk som går i rykk og napp. Under slike forhold blir motoren din varm. Denne varmen kan gjøre at konvensjonelle motoroljer oksiderer, tykner og legger igjen avleiringer, noe som i sin tur kan ha innvirkning på motorens ytelse. Mobil 1 syntetisk motorolje gir fremragende ytelse i høye temperaturer, og det er dokumentert at den beskytter ved motortemperaturer opptil 260 ⁰C.

Lær mer om Mobil 1™


Mobil 1-teknologi i motorsportFinn riktig olje til din bil


Oljevelger