Hvilken motorolje til Porsche?

Det er et stort utvalg Mobil™-motoroljer som passer for de forskjellige Porsche-modellene, inkludert oljer som passer til bensinmotorer og oljer som passer til dieselmotorer fra Porsche. Alle Porscher fylles opp med Mobil 1™ før de forlater Porsche-fabrikken, og Porsche anbefaler uttrykkelig Mobil 1-motoroljer på grunn av effektiviteten og den enestående motorbeskyttelsen. Det er Mobil-motoroljer som er laget for å passe til Porsche 911-modeller, som 911 Carrera, og motoroljer som passer til Porsche Cayenne-modeller, som Cayenne S.

Porsche C30-oljespesifikasjon

Mobil 1™ ESP Formula 5W-30 er en helsyntetisk lavaskeolje som er godkjent av Porsche for biler som krever Porsche C30-oljespesifikasjon.

Porsche A40-oljespesifikasjon

Mobil 1™ FS 0W-40 er en helsyntetisk motorolje som er godkjent av Porsche for biler som krever Porsche A40-oljespesifikasjon. Porsche-motorer som krever A40-oljespesifikasjon er fabrikkfylt med Mobil 1 av Porsche.

Enten du har en Porsche Cayman R eller en Boxter Spyder, kan vi hjelpe deg med å finne riktig olje for din motor. Bruk verktøyet «Hvilken motorolje» for å finne ut hvilken olje som er riktig for din Porsche.

Hvordan kan jeg spare penger på å bruke Mobil 1?


Hvordan beskytter helsyntetisk olje Porsche-motoren min?


Hvilken olje bør jeg kjøpe til min Porsche?