Hvilken motorolje til Ford?

Det finnes et stort utvalg av Mobil™ motoroljer som passer til forskjellige serier av Ford-biler, blant annet olje som passer til Ford bensinmotorer og til Ford TDCi-dieselmotorer. Det finnes Mobil motorolje som er utviklet for at den skal passe til Ford Focus-modeller, som Ford Focus 1.6 Zetec- og Ford Mondeo-modeller, som Mondeo DuraTorq 2.0TDCi.

Ford WSS-M2C913-D

Helsyntetisk Mobil Super™ 3000 X1 Formula FE 5W-30 oppfyller kravene i Ford WSS-M2C913-D-standarden, og er dessuten fullstendig bakoverkompatible med kjøretøyer som forutsetter Ford WSS-M2C913-C.

Ford WSS-M2C948-B

Helsyntetisk Mobil Super 3000 Formula F 5W-20 oppfyller kravene i standarden Ford WSS-M2C948-B.

Uansett om du har en stor Ford Galaxy familiebil eller en mindre Ford Ka, kan vi hjelpe deg å finne riktig olje til motoren i bilen. Bruk verktøyet «Hvilken motorolje» for å finne ut hvilken olje som er riktig til Forden din.

Hvordan kan jeg spare penger ved å bruke Mobil‑olje?


Hvordan beskytter en helsyntetisk olje motoren i Forden min?


Hvilken olje bør jeg velge til Forden min?

Det er viktig å bruke riktig olje i bilen for å overholde Ford-produsentens spesifikasjoner. Du påvirker ikke Ford-produsentens garanti hvis du bruker riktig Mobil-produkt ved vanlig vedlikehold og i henhold til bilens håndbok. Du kan få en anbefaling hvis du bruker Mobil-verktøyet «Hvilken olje» og søker etter fabrikat og modell.