Hvilken motorolje til Chevrolet?

Det er et stort utvalg Mobil™-motoroljer som passer for de forskjellige Chevrolet-modellene, inkludert oljer som passer til bensinmotorer og oljer som passer til VCDi-dieselmotorer. Det er Mobil-motoroljer som er laget til store Chevrolet-modeller som Chevrolet Cruze 1.8 LT og motoroljer laget for mindre Chevrolet-modeller som Chevrolet Aveo 1.2 LS.

dexos2™

Mobil 1™ ESP 0W-40 er en helsyntetisk, lavaskeolje godkjent av General Motors for både Chevrolet bensin- og dieselbiler som krever dexos2™ oljestandard. dexos2™-standarden er motsatt kompatibel med de eldre GM oljespesifikasjonene GM-LL-A-025 og GM-LL-B-025.

Mobil 1 New Life™ 0W-40-motoroljer for Chevrolet-motorer

Mobil 1™ FS 0W-40 er en helsyntetisk olje som passer for flere Chevrolet-biler. Mobil 1 New Life 0W-40 møter eller overgår industrispesifikasjonene API: SM, SN, SL & SJ og ACEA: A3/B3 og A3/B4.

Enten du har en Chevrolet Lacetti eller en Chevrolet Captiva, kan vi hjelpe deg med å finne riktig olje for din motor. Bruk verktøyet «Hvilken motorolje» for å finne ut hvilken olje som er riktig for din Chevrolet.

Hvordan kan jeg spare penger på å bruke Mobil 1™?


Hvordan beskytter helsyntetisk olje Chevrolet-motoren min?


Hvilken olje bør jeg kjøpe til min Chevrolet?